Det siger andre om lilleny

Jeg elsker at hjælpe, men i sidste ende er det jer, der gør det hårde arbejde.

FørstegangsmorAmmevejledning

Det var en kæmpe hjælp at vide, hvad jeg gjorde rigtigt og måske vigtigere forkert. Det er dejligt at vide, man gør det bedste, man kan. Det gjorde mig meget sikker.”

FørstegangsmorAmmevejledning

Vi fik hjælp af Mia, da vi var kommet meget hurtigt hjem fra sygehuset efter fødslen og ikke havde fået meget vejledning omkring amning. Da vi kom hjem, fik jeg meget store smerter, så det næsten ikke var til at holde ud. Derfor kontaktede jeg Mia sent fredag aften, da jeg virkelig gerne ville have hjælp. Allerede dagen efter kom hun ud til mig. Det var så skønt at kunne får hurtigt hjælp, støtte og vejledning, da det betyder alt som nybagt mor, at man kan give sit barn mad. Mia kom med ideer til andre ammestillinger, ting jeg skulle være opmærksom på, forskellige fif omkring amning og bøvsning, og så gav hun det skuldreklap, jeg havde brug. Mia gav mig mere ro i maven og tro på mig selv. Hun gjorde amningen bedre med nye stillingerne og selvtilliden i, at jeg gjorde det godt

AndengangsmorAmmevejledning

Jeg vil helt klart anbefale at få Mia ud. Der var ikke meget at rette hos os, men det var meget betryggende at få bekræftet, at tingene kørte, som de skulle. Jeg fik nogle gode råd ud af det alligevel.

FørstegangsmorAmmevejledning

Jeg fik hjælp til at sikre, at den gode fornemmelse jeg havde som fuldammende mor, også var rigtig set med faglige øjne. Derudover fik vi dejlig vejledning om spørgsmål og amning i fremtiden

TredjegangsmorAmmevejledning

Jeg vidste, at jeg med nummer 3 ville have en ammevejleder ud, da jeg havde to problematiske ammeforløb i bagagen. Vores tredje barn havde svært ved at få ordentlig fat ved amning, og vi bøvlede derfor lidt med teknikken. Mia var super god til at komme med gode råd og vejledning og var samtidig meget bekræftigende i at mange af de ting, som jeg havde forsøgt, faktisk var lige efter bogen. Vi fik gode fif til ammestillinger mv. Efterfølgende fik jeg en enorm fin feedback og opfølgning, som havde stor betydning for os.

TredjegangsmorAmmeforberedelse

Mit tredje barn skulle komme til verden ved planlagt kejsersnit, og da jeg frygtede, det ville komplicere amningen, havde jeg brug for at være godt klædt på og have en eller anden form for tryghed i, at en fagperson havde givet mig alt den information, jeg skulle bruge for at have de bedste forudsætninger.
Mia kom hjem til mig få dage inden fødslen, og besøget levede fuldstændig op til mine forventninger.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, hvor jeg følte mig set, støttet og draget omsorg for, og efterfølgende følte jeg mig virkelig klædt på og klar til et nyt ammeforløb.
Kan varmt anbefales til alle (kommende) mødre. 🙂

AndengangsmorAmmevejledning

Jeg valgte at få ammevejledning kort tid efter, jeg fødte vores søn, da jeg havde et dårligt ammeforløb med min datter med mange smerter. Det ville jeg ikke gå igennem igen, så jeg blev anbefalet lilleny. Jeg fik gode teknikker til, hvordan jeg skulle ligge ham til, og hvad jeg skulle være OBS på. Det har betydet, at jeg allerede fra start vidste, hvor jeg skulle rette ind. Det går meget bedre nu takket være Mia.

Jeg kan kun anbefale at få besøg af Mia. Fra start var jeg bagud med min mælkeproduktion, så allerede fra 2. nat fik vores lille Oliver erstatning på sygehuset, og vi blev rådet til at supplere med MME fra flere sundhedsplejersker. Det hele tog om sig, og pludselig gav vi flaske 4 gange om dagen, selvom ønsket var at fuldamme. Med Mias hjælp fik vi rettet ind på et par ting i teknikken og fik en flot plan til, hvordan vi kunne komme ud af erstatningen og tilbage på fuldamning uden frygten for at have for lidt mælk. Mia har været så sød, dygtig og imødekommende igennem hele forløbet og meget tilgængelig i forhold til spørgsmål. Vi føler os virkelig taget hånd om. Uden hende havde vi 100% været fanget i et helvede af flasker, erstatning og udmalkning endnu.

Swipe eller træk til siden for at læse flere udtalelser

Få hjælp nu