Kontakt mig

Du ammer både morgen, middag, aften og nat, derfor har jeg heller ikke faste konsultationsdage eller tider. Vil du booke en tid, kan du udfylde kontaktformularen eller sende en mail på info@lilleny.dk

Har du spørgsmål, kan du sende en SMS, så forsøger jeg at svare så hurtigt som muligt.

Jeg kører ud fra Silkeborg og dækker hele Jylland, mens digital forberedelse og vejledning dækker hele landet. Du betaler selv for transport, hvis afstanden er mere end 30 kilometer.

Jeg glæder mig til at møde jer.

– Mia Ostenfeld, ammevejleder –

  Hvor har du hørt om lilleny?

  “Mit tredje barn skulle komme til verden ved planlagt kejsersnit, og da jeg frygtede, det ville komplicere amningen, havde jeg brug for at være godt klædt på og have en eller anden form for tryghed i, at en fagperson havde givet mig alt den information, jeg skulle bruge for at have de bedste forudsætninger. Mia kom hjem til mig få dage inden fødslen, og besøget levede fuldstændig op til mine forventninger. Alt i alt en virkelig god oplevelse, hvor jeg følte mig set, støttet og draget omsorg for, og efterfølgende følte jeg mig virkelig klædt på og klar til et nyt ammeforløb. Kan varmt anbefales til alle (kommende) mødre. 🙂”

  TredjegangsmorAmmeforberedelse

  “Jeg kan kun anbefale at få besøg af Mia. Fra start var jeg bagud med min mælkeproduktion, så allerede fra 2. nat fik vores lille Oliver erstatning på sygehuset, og vi blev rådet til at supplere med MME fra flere sundhedsplejersker. Det hele tog om sig, og pludselig gav vi flaske 4 gange om dagen, selvom ønsket var at fuldamme. Med Mias hjælp fik vi rettet ind på et par ting i teknikken og fik en flot plan til, hvordan vi kunne komme ud af erstatningen og tilbage på fuldamning uden frygten for at have for lidt mælk. Mia har været så sød, dygtig og imødekommende igennem hele forløbet og meget tilgængelig i forhold til spørgsmål. Vi føler os virkelig taget hånd om. Uden hende havde vi 100% været fanget i et helvede af flasker, erstatning og udmalkning endnu.”

  “Vi fik hjælp af Mia, da vi var kommet meget hurtigt hjem fra sygehuset efter fødslen og ikke havde fået meget vejledning omkring amning. Da vi kom hjem, fik jeg meget store smerter, så det næsten ikke var til at holde ud. Derfor kontaktede jeg Mia sent fredag aften, da jeg virkelig gerne ville have hjælp. Allerede dagen efter kom hun ud til mig. Det var så skønt at kunne får hurtigt hjælp, støtte og vejledning, da det betyder alt som nybagt mor, at man kan give sit barn mad. Mia kom med ideer til andre ammestillinger, ting jeg skulle være opmærksom på, forskellige fif omkring amning og bøvsning, og så gav hun det skuldreklap, jeg havde brug. Mia gav mig mere ro i maven og tro på mig selv. Hun gjorde amningen bedre med nye stillingerne og selvtilliden i, at jeg gjorde det godt.”

  FørstegangsmorAmmevejledning